Nieuwe trainers Always Forward

HOORN – Always Forward is druk doende met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De huidige trainer, Maarten Frankfort, stopt aan het einde van dit seizoen. De technische commissie van de voetbalvereniging heeft in de achter ons liggende periode niet stilgezeten en heeft voor de zondagselectie een trainersduo kunnen vastleggen voor het aankomende seizoen, te weten Egidio Oude Groen en René Aaij.

De beide trainers mogen in het jaar dat de vereniging het 100-jarig jubileum viert, wat bekroond gaat worden met een schitterend boek dat 4 april zal uitkomen,  werken met een talentvolle Always Forwardselectie. De bespeler van het Wilhelminapark in Hoorn kent een seniorenafdeling (zaterdag, zondag en dames), waarvan de leden van hoog tot laag ondanks de coronabeperkingen de club trouw zijn gebleven. Always Forward prijst zich gelukkig met leden die zo veel begrip tonen in de huidige situatie.

Egidio Oude Groen
Voor het nieuwe seizoen kan de club rekenen op een trainersduo dat de nodige ervaring heeft en zin heeft om eindelijk weer eens de velden te betreden. Egidio Oude Groen 42 jaar: ”Komend seizoen mag ik samen met René Aay leiding geven aan het vlaggenschip van Always Forward. Voor mij betekent dat terugkeren bij de club waar ik al eerder gewerkt heb. Op dit moment ben ik voor het tweede jaar hoofdtrainer van vv Oosthuizen. Voor deze klus in Oosthuizen heb ik bij Always Forward de onder 17 en onder 19 mogen doen. Ik ben dus bekend met de warmte en de sportieve ambities van de club. Zelf woon ik samen in Alkmaar met mijn vriendin Joska en dochtertje Pip. Voor het komende seizoen hoop ik dat we in alle gezondheid weer aan de slag kunnen om een positief aanvallend spelend team neer te zetten.

René Aaij
Ook René Aaij stelt zich voor: ”Mijn naam is René Aaij, ik ben 42 jaar en woon samen met Marleen en onze 3 kids in Spanbroek. Voor mijn werk sta ik voor de klas op het SG Newton in Hoorn, daar geef ik lichamelijke opvoeding. Nadat ik mijn trainersdiploma heb behaald, ben ik bij HOSV en DESS aan de gang gegaan om ervaring op te doen. Na een seizoen even pauze te hebben genomen, kwam Egidio bij me met de vraag of het me leuk lijkt om samen Always Forward 1 te gaan doen. Wij hadden het er al vaker over gehad om samen een keer een club te gaan doen. Egidio kent de club al goed en is zeer positief over deze club met één van de mooiste namen van het Nederlandse voetbal. Wij denken veel hetzelfde over voetbal en willen ook altijd vooruit. Ik hoop jullie (WF Nieuws en andere verslaggevers) volgend seizoen te zien langs het veld, om verslag te doen van een wedstrijd of in de kantine om lekker over voetbal te praten.

Voor WF nieuws sprak verslaggever Bert Putters met beide nieuwe trainers en met Willem Kluft hoe zij aan deze trainers zijn gekomen.