Zeeman haalt fishing game terug, kans op verstikking

WEST-FRIESLAND – Zeeman heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor een houten fishing game. Er is gebleken dat er bij het fishing game, met artikelnummer 68201, kleine onderdelen los kunnen raken. Bij kleine kinderen kan dit leiden tot verstikkingsgevaar. Het artikel is verkocht van maart 2020 tot maart 2021.

Mocht u dit artikel in uw bezit hebben dan verzoeken we u het artikel, na heropening van onze winkels, terug te brengen naar een Zeeman winkel bij u in de buurt. U krijgt direct uw geld terug. Zeeman zegt sterk waarde te hechten aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en doet er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat er alleen veilige producten verkocht worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zeeman csr@zeeman.com

Reageer op dit onderwerp