Scooterrijder gewond naar het ziekenhuis na botsing met onverzekerde auto

Scooterrijder gewond naar het ziekenhuis na botsing met onverzekerde auto

ANDIJK – Op de kruising Veenakkers met de Driehuizen in Wervershoof heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Rond 16.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Ter plaatse bleek een automobilist in botsing te zijn gekomen met een scooterrijder. Dat gebeurde door een voorrangsfout.

De scooterrijder is voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen hebben schade opgelopen. Onderzoek door de politie wees uit dat de bestuurder in een niet verzekerde auto reed en dat de auto ook niet apk gekeurd was. De politie heeft hierop de auto in beslag genomen.

Reageer op dit onderwerp