Voetbalverenigingen Grasshoppers en VVS ’46 krijgen nieuwe grasvelden

OPMEER – De voetbalverenigingen Grasshoppers en VVS ‘46 krijgen nieuwe kunstgrasvelden. Op 22 maart werd gestart met de aanleg. Aan wethouder Herman ter Veen de eer om de eerste kubieke centimeters kunstgras te overhandigen aan Frits Kuijpers van Grashoppers en Dirk Ranzijn van VVS ‘46 .

De twee grasvelden van de voetbalverenigingen in Opmeer hadden beide een nieuwe toplaag nodig. Na (bodem)onderzoek en het maken van een goede werkuitvraag is het vervolgens aan DOMO Sports Grass om het werk te verrichten. Naar verwachting is de klus eind april gereed.

Herman ter Veen: “De gemeente Opmeer heeft mooie voorzieningen en wil deze graag in stand houden. Daarom investeert de gemeente in de aanleg van 2 nieuwe kunstgrasvelden voor de voetbalverenigingen Grashoppers en VVS. We wensen beide clubs – ondanks alle Coronamaatregelen- een mooi voetbalseizoen toe!”