#deeljouwtulp’ fotowedstrijd Holland boven Amsterdam

WEST-FRIESLAND – Het grootste aaneengesloten bloembollengebied staat binnenkort weer in volle bloei. De kleurenpracht heeft een grote aantrekkingskracht voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit jaar moeten de tulpen en andere bolbloemen liefhebbers geduld hebben en op een andere manier naar de tulpen kijken. Holland boven Amsterdam nodigt om deze reden iedereen uit, om zijn of haar tulpen foto te delen welke in Noord-Holland Noord is gemaakt. Op deze manier kan iedereen veilig genieten van de voorjaarsbloeiers.

Fotowedstrijd

De ‘#deeljouwtulp’ fotowedstrijd wordt georganiseerd via de Instagram pagina van Holland boven Amsterdam (@HollandbovenAmsterdam). Deelnemers kunnen ‘hun’ tulpen- of bolbloemfoto op Instagram delen door gebruik te maken van de hashtag; #deeljouwtulp. Iedereen die deze hashtag gebruikt doet automatisch mee. Elke week wordt er een winnaar gekozen en deze ontvangt een prijs van een ondernemer uit Noord-Holland Noord. Daarnaast wordt uit alle weekwinnaars de beste foto geselecteerd en deze persoon ontvangt een extra prijs (een arrangement met overnachting). De fotowedstrijd gaat direct van start en eindigt op 15 mei. De winnaar van de beste foto wordt 17 mei bekend gemaakt.

Iconische Tulp

De iconische tulp staat op vele foto’s die door de jaren heen gemaakt zijn. Al deze beelden mogen gedeeld worden om mee te doen aan de fotowedstrijd van Holland boven Amsterdam. Recente, maar ook minder recente foto’s mogen meedoen aan de fotowedstrijd. Actievoorwaarden en tulpentips staan op de website van www.tulpenbovenamsterdam.nl.

Reageer op dit onderwerp