Actievoerende politieagenten houden verkeerscontrole in Zwaag en Medemblik

MEDEMBLIK – De politie heeft vanochtend een verkeerscontrole gehouden van 09.00 uur tot 11.15 uur in Medemblik. Tijdens deze controle zijn ongeveer 40 voertuigen en bestuurders gecontroleerd. In verband met de CAO acties hebben 8 betrokkenen een waarschuwing gegeven voor een lichte overtreding. Er zijn twee processen-verbaal uitgeschreven, voor het niet voldoen van de gordelplicht en niet gebruik maken van een losbreekreminrichting (tussen auto en aanhangwagen).

Verder is vandaag tussen 12.30 uur en 14.30 uur een algemene verkeer controle gehouden op de Hondsdraf in Zwaag. Tijdens deze controle zijn ongeveer 65 voertuigen en de bestuurders daarvan gecontroleerd. Wij hebben tijdens deze controle in verband met de CAO acties 28 keer een waarschuwing gegeven voor een lichte overtreding. Dit waren voornamelijk administratieve overtredingen. Er zijn 3 processen-verbaal uitgeschreven, ook voor overtredingen met een gevaaraspect.

Reageer op dit onderwerp