Kunstroute

Hobby & Kunstroute Enkhuizen afgelast

ENKHUIZEN – De organisatie  van de Hobby & Kunstroute Enkhuizen heeft besloten om de Hobby & Kunstroute Enkhuizen 2021  te verschuiven naar 2022. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 is het  helaas niet anders dan het evenement, dat gepland stond op 23 mei a.s., uit te stellen naar volgend jaar. Het zal zeker een teleurstelling zijn voor de vele bezoekers, die elk jaar genieten van dit evenement, dat gehouden wordt in de tuinen van de Boerenhoek in Enkhuizen.

In 2022 zal het een extra mooi en feestelijk evenement worden. De eerstvolgende 15e editie van de Hobby & Kunstroute Enkhuizen staat  gepland op van zaterdag 21 mei 2022 ( met als alternatieve datum i.v.m de weersomstandigheden is zaterdag 28 mei 2022).

Reageer op dit onderwerp