12 appartementen Hoogkarspel zijn klaar voor de toekomst

HOOGKARSPEL – De 12 appartementen aan de Winterkoning zijn een fraai voorbeeld van energiezuinig en betaalbaar wonen. Deze boven- en benedenwoningen, de zogenoemde Bebo’s, voldoen aan alle toekomstige eisen. Ze zijn gasvrij, hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van warmtepomp die samenwerkt met een warmteterugwinsysteem (WTW). Het dak van zonnepanelen zorgt voor groene stroom. Al deze toepassingen zorgen dat de bewoners comfortabel, energiezuinig en daardoor betaalbaar kunnen wonen.

Voor de 12 bebo’s, gebouwd in opdracht van woningstichting Het Grootslag uit Wervershoof, gingen zij de samenwerking aan met Hecon Bouwgroep uit De Goorn. Voor deze aannemer was dit project een geweldige uitdaging om te laten zien hoe je moderne woningen snel en duurzaam kunt realiseren.

WST. Het Grootslag heeft tegenwoordig te maken met snelle ontwikkelingen en technische innovaties om de woningen klaar te maken voor de toekomst. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten moeten voldoen aan klimaateisen om onze bewoners ook in de toekomst energiezuinig en met minder woonlasten te laten wonen. Niet eerder was het zo belangrijk om in zee te gaan met de juiste aannemer zegt WST. Het Grootslag.

Reageer op dit onderwerp