Voor de VVD in Medemblik staat het vast, in Wognum moeten zeker 300 (starters)woningen worden gebouwd

WOGNUM – De gemeenteraad van de gemeente Medemblik gaat vanavond een flink aantal woningbouwprojecten in stemming brengen, 1 van die projecten is ‘De Commandeur’ in Wognum. In dit plan is ruimte voor minimaal 300 woningen waaronder 90 woningen voor starters / sociale sector en zeker 55 woningen in de prijsklassen van 175.000,- tot 200.000 euro.

De VVD laat bij het binnenrijden van Wognum duidelijk weten hoe zij hierover denken. Mensen zien op het land waar de woningen gebouwd moeten worden een groot bord staan met de tekst dat juist daar (starters)woningen moeten worden gebouwd.

Tom Beerepoot (VVD) zegt in een reactie tegen WF Nieuws: ,,Overigens steunen wij niet alleen dit plan maar alle woningbouwplannen in de diverse kernen die vanavond besproken worden. Voor ons is een versnelde woningbouw absoluut noodzakelijk en wij staan dan ook volledig achter alle plannen welke vanavond de revue zullen passeren.

De gemeenteraad gaat ook een besluit nemen over woningbouw in Sijbekarspel, Wervershoof en Andijk.

Reageer op dit onderwerp