McDelivery nu ook te bestellen in Hoorn-noord

HOORN – Even geen zin of tijd om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen via McDelivery. Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s haar producten ook in de omgeving van McDonald’s restaurant Hoorn Noord via Uber Eats. Via McDelivery kunnen gasten de lekkerste burgers en menu’s eenvoudig thuis laten bezorgen.

Restaurant Manager Sermad vertelt enthousiast: “Het is geweldig dat we samen met ons team, onze gasten nu in Hoorn Noord blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. En wat is er nu beter dan zoveel mogelijk gasten lekker kunnen laten genieten van al het lekkers thuis, als je even niet naar ons kunt komen?

McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de smaak van thuisbezorgen echt te pakken. Zij laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. Ik ben blij dat we nu ook deze klassiekers in Hoorn Noord kunnen laten bezorgen om lekker van te genieten! McDelivery bieden we inmiddels bij meer dan 110 restaurants aan in Nederland

Hoe werkt het? 

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. McDelivery heeft ruime opneningstijden, ook als je ’s avonds niet meer kunt afhalen bij ons, kun je toch thuis genieten van McDonald’s via McDelivery. Via de website mcdelivery.nl kun je bekijken of er op jouw locatie wordt bezorgt!

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Hoorn Noord te vieren krijgen gasten met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu 2x €7.50 korting op je eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Enkel geldig bij aangesloten McDonald’s restaurants. Geldig tot en met 31-12-2021. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Reageer op dit onderwerp