Buurtbus WASE gaat vanaf 22 maart weer rijden

ENKHUIZEN/WERVERSHOOF – De corona voorschriften, onder andere wat betreft het dragen van mondkapjes, gelden ook in de buurtbussen. Buurtbus 438 gaat weer rijden,  dit met een gewijzigde dienstregeling! De dienstregeling is op de volgende punten gewijzigd:

  • De aankomst en vertrektijden zijn gewijzigd
  • In de daluren rijdt de bus soms vaker maar daardoor minder op vaste patroontijden.
  • Halte Rode Paard en G. Brandtweg vervallen in Enkhuizen.
  • De spitstreinen worden zowel in de ochtend- en avondspits niet meer bediend in Enkhuizen,
  • In Andijk wordt een nieuwe wijk bediend  t.w. Klamptweid: De route vanaf Andijk naar Kagerbos is geschrapt waardoor alle haltes vanaf Kleingouw-Hoekweg tot Kagerbos  zijn opgeheven. (Halte Kagerbos, Kuin, Buurtje, Museum, Hoekweg/Dijk en receptie vakantiepark).
  • Er komen nieuwe haltes: Buttervin, Klamptweid en André Voltenplein (Middenweg)

Meer info op: www.overal.nl/bb Voor algemene info kijk op 9292.nl , overal.nl  of de OV apps.  Is de bus te laat en staat u al een tijd te wachten, kijk dan op 9292.nl of op de site van Connexxion Overal.nl. Let op:  het meenemen van kinderen liggend en/of zittend in kinderwagens en buggy’s  is niet toegestaan.

Stoelverhogers voor het vervoeren van kinderen

In onze bussen  ligt één stoelverhoger om een kind op te laten zitten.  (met riem!) De stoelverhoger is voor kinderen tussen de 15 en 36 kg. Veiligheidsriemen zijn verplicht!

Reageer op dit onderwerp