Medemblik introduceert de ‘druktemeter’ hoe druk is het op de stembureaus

MEDEMBLIK – Op 17 maart is de Tweede Kamerverkiezing. Speciaal voor risicogroepen gaan in de gemeente Medemblik al stemlokalen open op 15 en 16 maart. Hiermee hoopt de gemeente Medemblik het aantal bezoeken beter te kunnen verdelen. Om ook op 17 maart de drukte te spreiden, kunt u op de speciale druktemeter ​​​​​​​kijken hoe druk het is bij de stemlocaties.

Op deze druktemeter, een kaart met alle stemlocaties in de gemeente Medemblik, kunt u voor vertrek zien hoe druk het op dat moment is bij de stemlocatie van uw keuze. Ziet u een groen bolletje? Dan is het rustig. Ziet u een rood bolletje? Dan loopt de wachttijd bij die locatie flink op. Denk in dat geval om uw veiligheid en die van anderen en stel uw bezoek even uit. Of kies voor een andere, minder drukke (want groen gekleurde) stemlocatie bij u in de buurt.

Reageer op dit onderwerp