Unieke voorstelling Theaterkerk Hemels: Online ‘De Vrouw van Pilatus’ met o.a. Dieuwertje Blok

TWISK – In het lijdensverhaal is zij een onderbelicht karakter: de vrouw van Pontius Pilatus, de Romeinse prefect van Judea. Na een droom vraagt zij haar man om Jezus niet uit te leveren aan de Joden. Wie is deze vrouw en wat bewoog haar tot dit verzoek? De Vrouw van Pilatus, de krachtige monoloog van Imme Dros, wordt ondersteund, aangevuld en becommentarieerd door oude en nieuwe muziek in een verrassende theatervoorstelling. De muzikale vertelling werpt met klassieke muziek, kleinkunst en improvisatie een licht op deze intrigerende figurant uit de geschiedenis.

Op 27 maart had Theaterkerk Hemels de voorstelling De Vrouw van Pilatus , het lijdensverhaal door haar ogen geprogrammeerd. Een bijzondere voorstelling met o.a. Dieuwertje Blok en Jeroen Zijlstra. In de hoop dat het weer zou kunnen.

De voorstelling is te mooi om af te blazen…. Daarom komen Dieuwertje Blok, Jeroen Zijlstra, Thijs Borsten,David van Ooijen, Henriette Feith en Jasper Somsen op zaterdag 27 maart gewoon naar Hemels voor de première van de Vrouw van Pilatus. Studio Twisk verzorgt de opname en streaming via YouTube. Wij hopen dat u net zo nieuwsgierig bent als wij en dat u massaal gaat kijken. Voor ons is het een hele gok, want er zijn circa 200 verkochte tickets/links nodig voor een break-even. Maar we vinden deze voorstelling te bijzonder om te laten lopen!

U helpt de artiesten èn Theaterkerk Hemels enorm door een online-ticket te kopen en zoveel mogelijk andere mensen -vrienden, familie, kennissen, collega’s enthousiast te maken om hetzelfde te doen. De link voor deze digitale voorstelling is te koop vanaf € 12,50 via https://theaterkerkhemels.nl/agenda/  De link ontvangt u ongeveer 2 uur voor aanvang van de voorstelling per mail.

 

Reageer op dit onderwerp