Geef Steven en Jari een toekomst na het plotseling overlijden van Gemma (45)

WOGNUM – Wander en Stéphanie Wagenaar roepen iedereen met een warm hart op om het verhaal over (schoon)zus Gemma aan te horen. Gemma overleed op 45 jarige leeftijd en laat een man en zoontje achter.

,,Steven(51), Gemma(45) en Jari(13) waren een prachtig gezin met elkaar. Gemma had haar kinderopvang aan huis genaamd Gemma’s opvang. Steven, afgekeurd door hartproblemen, bracht en haalde kinderen met zijn elektrische bakfiets naar de opvang van Gemma. Jari hielp ook waar het kon. Gemma was altijd lief en zorgzaam voor de kinderen en de ouders konden hun kinderen altijd met een gerust hart achterlaten. Steven, Gemma en Jari waren een topteam,” schrijven Wander en Stéphanie in hun verhaal over Gemma.

,,Zondag 21 februari zagen we elkaar nog en was je niet zo fit. Dinsdag 23 februari constateerde de huisarts een longontsteking en op de fatale woensdagochtend 24 februari stond je hart stil. Steven en de huisarts hebben er nog alles aan gedaan maar het mocht niet meer baten. Een dubbele longontsteking maakte een einde aan je mooie leven, we huilen nog steeds.”

,,Steven moet het nu doen met een UWV (WIA) uitkering. Jari heeft TOS (taalontwikkelingsstoornis) en volgt speciaal onderwijs. Hij heeft daarom ook extra zorg en ontspanning nodig. Met Steven en Jari gaan we altijd naar de FC Volendam (seizoenkaart) wat in de toekomst financieel onhaalbaar lijkt. Voor Jari is dit één keer in de twee weken een hoogtepunt om met zijn pa, opa, oom en tante op de tribune te zitten en te genieten van het spel en de geweldige supporters van de Hekside die hem een sweater gaven uit steun en medeleven. Ook de hypotheek zal moeten worden betaald waarbij de kans groot is dat ze over een aantal jaren de woning moeten verkopen,” gaan beiden verder in hun verhaal over Gemma, Steven en Jari.

Om Steven en Jari te steunen is er een crowdfundingsactie opgezet door Wander en Stéphanie Wagenaar. Doel is om 10.000 euro op te halen, waarvan nu al ruim 6600 is van gerealiseerd.  Doneren, al is het 5 euro, doet u hier.

 

Reageer op dit onderwerp