Flinke corona-uitbraak onder personeel distributiecentrum DEEN Supermarkten

HOORN – Op het distributiecentrum van DEEN Supermarkten in Hoorn slaat het coronavirus flink toe. Rond de 25 werknemers zijn positief getest op het coronavirus en zitten thuis in quarantaine.

Een medewerker van DEEN zegt tegen de redactie: “Wij zijn tegenwoordig de tel kwijt wie er allemaal vanwege thuis zitten tegenwoordig. ja het is allemaal wat bedrijf ten einde en dit er nog bovenop. De verplichte dagen thuis na een test worden niet ten harte genomen. Je komt maar werken ook als je ziek bent of net getest bent. Het maakt niet uit we moeten allemaal werken ongeacht hoe je je voelt. En als je een paar dagen te lang thuis bent wordt je dagelijks gebeld met de vraag wanneer je weer komt werken. Ja de regeltjes van …….gooien ze echt in Hoorn ten grabbel.”

Tegen het NHD zegt directeur van Eck: „Het is niet fijn, maar het werk komt gelukkig niet in gevaar” Volgens van Eck is het productieproces niet in gevaar geweest omdat de medewerkers vrij snel herstellen en weer snel aan het werk gaan. DEEN Supermarkten en de GGD houden de situatie scherp in de gaten op het distributiecentrum in Hoorn.

Reageer op dit onderwerp