Speedshoppen bij Action vanaf woensdag 3 maart

ZWAAGDIJK – Vanaf woensdag 3 maart gaan de Action winkels weer open in Nederland. De winkels gaan om 10.00 uur open en per keer mogen er maximaal 8 klanten naar binnen die 10 minuten de tijd krijgen om hun boodschappen bij elkaar te zoeken en af te rekenen.

Op dinsdag 2 maart kan je vanaf 10.00 uur een afspraak maken om 10 minuten te winkelen in jouw favoriete Action winkel. We kunnen vanwege de strikte regels per winkel maximaal 8 klanten per uur ontvangen. Je kan alleen een afspraak maken voor de 2 daarop volgende dagen. Voor dinsdag kan je bijvoorbeeld alleen een afspraak maken voor woensdag of donderdag.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om een tijdslot te reserveren, komt er elke dag om 00.00 uur weer een nieuwe dag bij. Dus op woensdag wordt de vrijdag toegevoegd, op donderdag de zaterdag, enzovoorts.

Action voert wel enkele regels in. Zo is het niet toegestaan om meerdere tijdslots achter elkaar te reserveren. Annuleren of wijzigen is niet mogelijk, u moet dan gewoon een nieuwe afspraak maken. Kom alleen, de afspraak is voor 1 persoon. Neem je bevestigingsmail, mee, dit mag geprint of op je mobieltje.  Meld je 10 minuten voor je afspraak bij een medewerker.  Te laat = te laat en wordt je niet meer toegelaten. Draag altijd een mondkapje en desinfecteer je handen.  Bij gezondheidsklachten blijf je thuis.

Action gaat als de tijd voorbij is dit omroepen. Action neemt ook contante betalingen aan of met een cadeaukaart.

Reageer op dit onderwerp