Buurtbemiddeling Heerhugowaard opnieuw Plus-kwaliteitskeurmerk

HEERHUGOWAARD – Als je in de gemeente Heerhugowaard een conflict hebt met je buren en er zelf niet uitkomt, kun je een beroep doen op buurtbemiddeling Heerhugowaard. Buurtbemiddeling is een methode om buren die onderling problemen hebben, met elkaar in gesprek te brengen. Daarbij bieden goed getrainde vrijwillige bemiddelaars hulp. Veel van deze conflicten worden opgelost, een prachtig resultaat!

Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) heeft een strenge kwaliteitstoets ingesteld voor buurtbemiddeling. Als landelijk aanspreekpunt en beheerder van de aanpak controleert het CCV de uniformiteit, integriteit en zorgvuldigheid van de uitvoering van de methodiek. Wanneer de kwaliteit is bewezen,  wordt een erkenning en certificering afgegeven. Daarna kan er een PLUS-certificaat worden behaald, de hoogst haalbare landelijke certificering.

In opdracht van MET Welzijn is Stichting De Bemiddelingskamer uitvoerder van buurtbemiddeling Heerhugowaard. We zijn er trots op onlangs weer het PLUS-certificaat in huis te hebben gehaald! U kunt er op rekenen dat buurtbemiddeling Heerhugowaard de werkwijze en organisatie uitstekend op orde heeft. Hulp via buurtbemiddeling is voor bewoners geheel gratis. De Bemiddelingskamer organiseert buurtbemiddeling ook in Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Bergen, Heiloo, Castricum en Uitgeest.

Voor advies, informatie en aanmelding kunt u bellen met Buurtbemiddeling Heerhugowaard 06 – 41 466 450 of mailen naar buurtbemiddeling@methhw.nl Meer informatie vindt u op www.debemiddelingskamer.nl