Burgemeester Nijpels onder begeleiding van de brandweer naar laatste rustplaats gebracht

OPMEER – Vanmiddag omstreeks 12.00 uur is de vorige week overleden burgemeester Nijpels onder brandweerbegeleiding naar zijn laatste rustplaats gebracht, de burgemeester had een groot hart voor de lokale brandweer en was op de bewuste zondagnacht onderweg naar een grote brand aan de Schoolstraat in Aartswoud toen hij tijdens het sneeuwvrij maken van de oprit plots overleed door een hartstilstand.

Langs de gehele route stonden veel mensen de laatste eer te bewijzen aan de burgervader en overal hingen de vlaggen halfstok.  Met het overlijden van burgemeester Nijpels verliest de gemeente Opmeer een echte burgervader die bij vele evenementen betrokken was of interesse toonde in wat er allemaal in en om Opmeer gebeurde.

Reageer op dit onderwerp