Transportbedrijf Van Straalen de Vries neemt Sandstra Bolsward over

ZWAAGDIJK – OOST -Het in Zwaagdijk-Oost gevestigde transportbedrijf Van Straalen de Vries heeft het in Bolsward gevestigde Sandstra Transport overgenomen.

Kimm van Straalen- de Rooij zegt tegen de redactie over de overname: “Na goed overleg hebben de Van Straalen de Vries Groep uit Zwaagdijk-Oost en Sandstra Transport uit Bolsward besloten om de krachten te bundelen. Gegeven Sandstra’s activiteiten met het transport van afzetcontainers, zullen de medewerkers en het wagenpark overgaan naar VSDV Container Transport BV en zullen de activiteiten vanuit laatstgenoemde bedrijf worden gecontinueerd.

De werkzaamheden van Sandstra Transport zullen tevens vanuit de voor hun bekende locatie in Bolsward worden voortgezet. Daarmee is de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd en in samenwerking met de Van Straalen De Vries Groep kan die verder worden verbeterd,” aldus Kimm van Straalen- de Rooij