Snertpop: ‘Oud-Hollandse snert van Ome Ed!’

MIDWOUD – Het is guur, donker, koud… tijd voor de lekkerste soep van de hele wereld: snert! Snert van Ome Ed. Naar eigen zeggen maakt hij de lekkerste snert van iedereen. Dat belooft dus veel goeds. Op zaterdag 27 februari bezorgt Stichting Snertpop tussen 16 en 18 uur snert van chefkok Ome Ed (Ed Bobeldijk) bij je thuis.

Voor slechts 10 euro ontvang je een flinke emmer van een liter. Hieruit kun je 4 ruime borden/kommen halen. Er wordt gratis bezorgd binnen een straal van 5 kilometer van Midwoud, dus ook in de dorpen Hauwert, Zwaagdijk, Nibbixwoud, Benningbroek, Sijbekarspel, Abbekerk, Twisk, Opperdoes en Onderdijk. Daarbuiten wordt een kleine vergoeding van 2,50 euro berekend.

Lekker een avondje niet hoeven koken, alleen even opwarmen. Dat wil jij toch ook?! Geef snel jouw bestelling en adres door via info@snertpop.nl en je krijgt je emmertje snert thuis bezorgd. Hiermee heb je niet alleen een heerlijke, oer-Hollandse maaltijd, je steunt er Snertpop ook nog mee. Let op: bestellen kan tot en met woensdag 24 februari.

Om de Snertpop-dag compleet te maken is er ’s avonds nog de Snertpop Popquiz. Met zeker 100 vragen en fragmenten over alle soorten muziek. Via Abba naar AC/DC en van Happy Hardcore naar de jaren ’70. Ook hiervoor kun je je opgeven via info@snertpop.nl. Deelname aan de quiz kost 10 euro per team en de quiz start om 20 uur, via Zoom.

Dus, op 27 februari eerst genieten van de Snert van Ome Ed en daarna gezellig quizzen! Alle opbrengsten zijn uiteraard voor Stichting Snertpop.

Reageer op dit onderwerp