Prachtig resultaat Lock-Up voor Inloophuis Pisa Hoorn, 35.000 euro voor het Inloophuis

HOORN – Het was een bijzondere 4 februari voor Inloophuis Pisa dit jaar: dankzij de hulp van 10 bekende West-Friezen, die zich tijdens de corona lock-down nog eens extra lieten opsluiten, werd een heel mooi bedrag opgehaald voor het Inloophuis. Op donderdag aan het einde van de middag stond de teller op 35.000 euro.

De prominenten waren dit keer niet opgesloten in het inloophuis aan de Draafsingel, maar in hun eigen huis of bedrijf, om vanuit daar fondsen te werven voor Pisa. Het was een buitengewone en zeer betrokken groep dit jaar: ondernemer Patrick Avontuur, oud-wethouder Dirk te Grotenhuis,  pedagogisch directeur Gaby Alberts, voorzitter Hans Huibers, verslaggever Studio Sport Chris Wobben, directeur Jeanneke Scholtens, head of Business & Customer Development bij ABN AMRO Menno van Leeuwen,  ondernemer Rob van der Molen, global projectleider Ton Duijn en directeur/eigenaar Colin van der Laan.

Bestuursvoorzitter Marjolijn Dölle: “We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, maar vooral met de inzet en het enthousiasme dat we overal tegenkwamen. En het is geen luxe. Dit geld hebben we heel hard nodig om Pisa open te houden, zeker nu door corona andere fund raising events niet door kunnen gaan.  Terwijl juist nu onze steun zo hard nodig is. Kanker is een ziekte die veel angst en onzekerheid met zich meebrengt. En in een tijd waarin de reguliere zorg onder druk staat en isolement voor de kwetsbare doelgroep op de loer ligt, geldt dat des temeer. Juist nu, in deze onzekere tijd is de behoefte aan de steun die wij als inloophuis kunnen bieden zo groot.  Een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.

Reageer op dit onderwerp