Neem deel aan de informatieavond over de ‘Poort van Hoorn’

HOORN – Meer weten over de Poort van Hoorn? Neem dan deel aan de online informatieavond op maandag 8 februari 2021. Tijdens deze avond vertellen wethouder Samir Bashara, Jasper Nijveldt van Karres en Brands en Peter Entius strategisch manager van Gemeente Hoorn over wat er staat te gebeuren in de Poort van Hoorn.

Ze vertellen over onder andere de ambities, het stedenbouwkundig plan en de vervolgstappen. Er is ook gelegenheid om vragen via de chat te stellen. Aanmelden kan tot 7 februari 2021. Aangemeld? Op 8 februari e-mailen we de link van de bijeenkomst.

Datum: maandag 8 februari 2021
Tijdstip: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: digitaal

Aanmelden voor informatieavond 

Altijd op de hoogte blijven over de Poort van Hoorn?

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de pagina Poort van Hoorn.

Reageer op dit onderwerp