6 februari Digitale Open Dag bij Inloophuis Pisa Hoorn

HOORN – Op zaterdag 6 februari 2021 van 10.00 tot 14.30 uur, organiseert Inloophuis Pisa voor de eerste maal een bijzondere, geheel Digitale Open Dag. Inloophuis Pisa is een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Wil je weten wat Pisa jou en eventueel je gezin kan bieden? Maak dan gebruik van deze Open Dag voor een vrijblijvende kennismaking met het Inloophuis.  Wil je vrijwilliger worden bij het Inloophuis? Ook dan is het slim om in te tunen tijdens de Digitale Open Dag.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt elk moment van de dag aansluiten via Zoom om een kijkje te nemen bij wat jij interessant vindt. Wil je (een deel van) onze digitale Open Dag bijwonen? Geef je dan op via administratie@inloophuispisa.nl. Wij sturen je dan een link en verdere uitleg voor deelname via Zoom.

De dag start om 10 uur met een introductie door Ingrid Damen en Wiek Luza. Zij vertellen wat Inloophuis Pisa biedt, zowel in de Villa aan de Draafsingel in Hoorn, maar ook in de ambulante ondersteuning in het Dijklander Ziekenhuis en in de  Drom in Enkhuizen. Om 10.30 uur verzorgt Carolien de Moel een editie van het Creatief Atelier. Om 11 uur geeft Annemarie Bruinsma informatie over massage bij kanker en geeft ze een live demonstratie.

Om 11.30 uur is er voor de kinderen in de basisschoolleeftijd Kindertijd met Annemiek Eppingbroek en Sandra Peerdeman, met een rondleiding door het huis waarin zij laten zien wat er te doen is in en rond de Villa. Voor de groep 12-18 jarigen is er om 12.00 uur Chill@Pisa waar Ruth de Vries, Annet Langendijk en Iris Mulder iets vertellen over de chill-groep, special voor die leeftijdsgroep.

Na de middag, om 12.30 uur, vertellen Pisa gastvrouwen Mariska Verhaar en Marjolein van Leeuwaarden en gastheer Arie den Blanken uit wat hun functie inhoudt. Célina Reus vertelt over haar stage bij Pisa tijdens deze bijzondere corona-tijd. Ben je geïnteresseerd in een rol als vrijwilliger bij Pisa, bel dan in! Om 13.00 uur geeft zangdocent Klaas Kloppenburg van het Pisa-koor Zingen voor je Leven een coronaproof zangworkshop. Om 13.30 uur kom je meer te weten over de kracht van lotgenotencontact. Pisa kent hiervoor de volgende groepen: ‘Als je weet dat je niet te genezen bent’, ‘Ondersteuning in de palliatieve fase’, de Partnergroep, de Nabestaandengroep, de groep ‘Verder leven na kanker’, de groep ‘Jong je geliefde verloren’ en ‘de Herensocieteit’.

Programma in het kort

  • 00 uur Welkom en introductie
  • 30 uur Creatief atelier
  • 00 uur Ontspanningsmassage
  • 30 uur Kindertijd
  • 00 uur Chill@Pisa
  • 30 uur Informatie voor vrijwilligerswerk
  • 00 uur Zingen voor je leven
  • 30 uur De Kracht van lotgenotencontact

14.30 uur            Einde Digitale Open dag

Reageer op dit onderwerp