Persoonlijk record, winst op de 3000 meter en massastart, Irene Schouten verkeerd in bloedvorm

ANDIJK – Zaterdag al een persoonlijk record op de 1500 meter, winst op de massastart en afgelopen zondag de kroon op het weekend door én de winst te pakken op de 3000 meter en een nieuw baanrecord in Thialf Heerenveen en een nieuw persoonlijk record..

Irene Schouten denkt dat het nog wel beter kan de aankomende weken en door te groeien naar het WK, zeker is ze er niet van maar, ‘elke week gaat het beter, ik ben op mijn best, en dan gaat het toch weer beter,’ zegt Irene Schouten.  De combinatie tussen Irene en de trainersploeg lijkt toch wel heel goed uit te werken dit seizoen.

Goed geteld kan zij tijdens de wereldkampioenschappen 3x wereldkampioen worden, op de 3000 meter, op de 5000 meter en op de massastart, maar mogelijk mag zij ook op de ploegenachtervolging starten..  Zelf droomt Irene Schouten er al heel lang van dat ze de ploegenachtervolging mag rijden..

Op naar het WK met een Irene Schouten in bloedvorm..

Reageer op dit onderwerp