Sterk schaatsende Irene Schouten is weer sneller dan ooit op de 1500 meter

ANDIJK – Wat was het spannend op de 1500 meter bij de dames in de A poule. Op winnares Brittany Bowe was geen kruit bestand en won met overmacht de 1500 meter,  maar het verschil tussen de nr. 2, Ireen Wüst en de nr. 6, Irene Schouten was minimaal. Irene schaatste een ijzersterke 1500 meter en wist haar oude persoonlijk record ruim te verbeteren naar 1:54.982

Met de verbetering van haar persoonlijk record met bijna een seconde heeft Irene alleen al dit seizoen 3 seconden van haar persoonlijke beste tijd afgehaald en dat op een laaglandbaan in Nederland en moeten de andere rijdsters wel degelijk rekening met haar gaan houden op deze afstand.. Vorige week wist Irene zelf nog te vertellen dat ze eigenlijk niet weet waar haar limiet ligt en zo te zien zal ook deze tijd nog wel scherper worden gezet.

Reageer op dit onderwerp