Opmeer blikt vooruit naar 2030 en u mag meedoen.

OPMEER – Elke gemeente maakt een toekomstvisie waarin komt te staan hoe de gemeente er over een x aantal jaren moet komen uit te zien. Zo ook de gemeente Opmeer die in haar toekomstvisie vooruitblikt naar 2030. Hoe ziet Opmeer er in 2030 uit en wat nog belangrijker is, wat is er voor nodig om deze toekomstvisie realiteit te maken.

Zonder hulp inwoners geen toekomstvisie

Een gemeente kan geen toekomstvisie opstellen zonder hulp van haar inwoners. Inwoners vertellen wat zij belangrijk vinden voor een leefbare en toekomstbestendige gemeente Opmeer. De gemeente Opmeer wil dan ook graag dat de inwoners input gaan geven over de toekomst van de gemeente Opmeer. Daarvoor is een nieuwe website geopend, Opmeer 2030. Hier kunnen de inwoners van de gemeente Opmeer terecht om hun ideeën over Opmeer 2030 naar de gemeente Opmeer te sturen.

Opmeer hoopt dat er veel wensen over Opmeer in 2030 worden ingestuurd zodat zij vanaf Februari 2021 aan de slag kunnen met de toekomstvisie 2030.

Reageer op dit onderwerp