Schietpartij Zwaag mogelijk gelinkt aan kopstuk Satudarah

ZWAAG – De schietpartij van vrijdagochtend bij een woning aan de Kosterstuin in Zwaag lijkt te maken te hebben met Satudarah. De afgelopen weken zijn in Hoorn meerdere aanslagen gepleegd op kopstukken van deze motorclub die door de rechter verboden is.

Alles zo draaien om ruzie tussen Satudarah-leden en leden van Hardliners die op het scherpt wordt uitgevochten. Eerder werden er al een explosief naar een woning aan de Weegbree in Hoorn gegooid en in december 2020 werd bij een woning aan het Gerritsland een zware bom tot ontploffing gebracht.

De aanslagen zouden te maken hebben met een zware vernedering door Satudarah, leden van Hardliners moesten zich onder bedreiging van (vuur)wapens uitkleden waarna de foto’s werden verspreid op internet, meldt de Telegraaf.

 

Reageer op dit onderwerp