Wognumse Elise Salman wil burgemeester van Opmeer worden

WOGNUM – Ze staat te trappelen om in de voetsporen van haar opa die burgemeester van Wognum is geweest. De 24-jarige Elise Salman wil dan ook de jongste burgemeester van Nederland worden en zal binnenkort haar officiële sollicitatie dan ook in de bus deponeren bij de gemeente Opmeer.

De Wognumse verruilde 3 jaar geleden Wognum voor Amsterdam waar zij Archeologie ging studeren maar na haar bachelor toch besloot om rechten te gaan studeren. Afgelopen jaar stuitte ze op een advertentie in ‘De Koggenlander’ waar de gemeente Opmeer iedereen opriep die interesse had om de functie van burgemeester te willen invullen te solliciteren, om zo de afscheidnemende burgemeester Nijpels op te volgen.

Elise krijgt in ieder geval veel bijval op de social media en zelfs de huidige burgemeester van Opmeer, GertJan Nijpels. noemt de manier van solliciteren opvallend en ambitieus.

Reageer op dit onderwerp