Zorgpersoneel naar Alkmaar en Purmerend voor coronavaccinatie

WEST-FRIESLAND – Zorgpersoneel in West-Friesland moeten vanaf 18 januari naar Alkmaar of Purmerend om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Nederland start op 8 januari met het vaccinatieprogramma die wordt uitgevoerd door de GGD GHOR in Nederland.

In totaal zijn er 25 locaties waar men terecht kan voor de vaccinatie. De locaties zijn: Amsterdam, Schiphol, Alkmaar, Purmerend, Huizen, Breda,  Eindhoven, Houten, Dordrecht. Rotterdam Airport, Leiden, Leeuwarden, Groningen, Enschede, Zwollen, Maastricht, Venlo, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Groningen, Veghel, Goes, Den Haag en Assen.

De inenting tegen het coronavirus is niet verplicht en het is ook niet verplicht om de vaccinatie te laten registreren als u dat niet wilt

Reageer op dit onderwerp