5 van de 26 woonzorglocaties Omring hebben met coronabesmetting te maken

WEST-FRIESLAND – Zorgorganisatie Omring heeft in 5 van haar 26 zorglocaties te kampen met een uitbraak van het coronavirus, het Sint Jozef in Wervershoof is zelfs volledig in quarantaine gegaan omdat daar het aantal besmettingen onder de bewoners en het personeel snel toeneemt.

Het gaat om de volgende locatie(s):

  • De Schakel, Spanbroek
  • Lindendael, Hoorn
  • Nicolaas, Lutjebroek
  • Sint Jozef, Wervershoof
  • De Zeester, Den Helder

Op deze locatie(s) zijn alle noodzakelijke maatregelen getroffen. Onderdeel daarvan is dat alle bewoners en contactpersonen hierover geïnformeerd worden. Bij een (mogelijke) besmetting meldt dit aan de GGD en worden bewoners volgens het protocol van de RIVM verzorgd.

Omring zegt er alles aan te doen om de omstandigheden zo veilig en zo prettig mogelijk te laten zijn voor bewoners en medewerkers. Tegelijkertijd zij alert en volop bezig met de gevolgen en werkt Omring samen in de regio met alle partijen in de zorg om verdere besmetting tegen te gaan.

Reageer op dit onderwerp