Bezwaar gemeente Opmeer tegen komst motorcrossterrein bij Aartswoud

NIEUWE NIEDORP – Bij de gemeente Hollands Kroon zijn 30 bezwaren binnengekomen tegen de komst van de motorcrossbaan op de hoek Groetweg/N424 Alkmaarseweg.

De motorcrossers zijn tientallen jaren bezig met het vinden van een eigen, permanente motorcrossbaan. Niet alleen uit Hollands Kroon, maar ook uit de gemeente Opmeer en het dorp Aartswoud komen nu de bezwaren, meldt mediapartner Noordkop Centraal

Het college onderzoekt de bezwaren en in hoeverre ze aanleiding geven om het plan aan te passen.

De gemeenteraad van Hollands Kroon staat welwillend tegenover de vestigingslocatie aan de Groetweg. Ook de provincie kan zich hierin vinden en heeft vijftien hectare grond ter plaatse verkocht aan de motorcrossers.

Reageer op dit onderwerp