Inwoners gemeente Medemblik ouder dan 15 jaar mogen hun mening geven over het accommodatiebeleid

MEDEMBLIK – Ben jij ouder dan 15 jaar dan mag jij binnenkort je mening geven over het accommodatiebeleid dat de gemeente Medemblik moet gaan voeren, een soort van enquête en toch ook weer net.

De inwoners van de gemeente Medemblik krijgen vier scenario’s voorgeschoteld waarover zij hun mening mogen geven, dit kan zowel digitaal als via schriftelijk. Op deze manier wil de gemeente Medemblik de inwoners direct betrekken bij beslissingen die direct invloed hebben op de inwoners.

Diverse politieke partijen zijn blij met deze oplossingen van wethouder Joset Fit .Anneke van der Geest van PW2010: “Op deze manier kunnen wij tussentijd al zien hoe de inwoners van de gemeente Medemblik over iets denken en wat er met de inbreng van de inwoners door het college wordt gedaan.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de enquête zal worden gehouden.

Reageer op dit onderwerp