HOSV Kerstbomen verkoop

OPMEER – Heeft u al een kerstboom? Voetbalvereniging HOSV start op zaterdag 5 december 2020 weer de jaarlijkse kerstboom verkoop t.b.v. HOSV Friends. HOSV Friends is de afdeling van het G voetbal van HOSV, een afdeling die wel een financieel steuntje gebruiken kan.
Voor de allerbeste kwaliteit kerstbomen kunt u terecht bij de club en er is keus tussen bekende soorten als Fijnspar, Blauwspar, Omorika en Nordman. De bomen worden in diverse maten aangeboden.
De verkoop is op het HOSV terrein aan de Waterkant 56 te Spanbroek. (Naast de Amazone) Vrijwililgers van HOSV zij van iedere maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:30 uur aanwezig om u van dienst te zijn.
Tijdens de dagen dat zij aanwezig zijn, kunt u HOSV ook telefonisch bereiken op tel. 0226-351053 voor meer informatie.
Als u de boom niet mee kunt nemen om wat voor reden dan ook, is er een gratis bezorg dienst. Er is ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Deze zijn af te halen bij Dhr. Klein, Breestraat 3 te Opmeer.
Kom snel, want op=op! Tot ziens op het HOSV terrein.

Reageer op dit onderwerp