Toneel en cabaret in Wadway

WADWAY – Een dubbelprogramma deze week in theaterkerk Wadway. Zo speelt op vrijdag 11 december Debby Petter haar solovoorstelling De liefde voorbij en kunt u op zaterdag 12 december genieten van cabaretier Jasper van Kuijk met zijn try-out Tot hier en niet verder. Kijk op de website voor aanvangstijden en het laatste corona-nieuws; www.theaterkerkwadway.nl

Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie, twee uur later is hij dood. Actrice Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog.

Cabaretier Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Dus fileert hij ook in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. Lachen met het mes op tafel.

Reageer op dit onderwerp