Anonieme tip lijdt naar hennepplantage in pand op bedrijventerrein Opmeer

OPMEER – Dankzij een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie en de gemeente Opmeer een hennepplantage ontdekt op het bedrijventerrein De Veken in Opmeer. Er zijn 500 wietplanten in beslag genomen en er zijn verdachten aangehouden.

Het bedrijfspand waar de hennepplantage is aangetroffen wordt drie maanden gesloten. Burgemeester Nijpels: “Veel hennepplantages bevinden zich in bedrijfspanden, kruipruimtes of op zolders van woningen. Ze zorgen voor onveilige situaties voor omwonenden. Denk aan brandgevaar, ripdeals, overlast of inbraak.”

Doe bij een vermoeden van een hennepplantage in uw buurt melding bij de politie, telefoon 0900 – 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp