Pauw komt binnen’ vanuit verpleeghuis Lindendael in Hoorn

HOORN – De eerste van de in totaal zes afleveringen van ‘Pauw komt binnen’ was te zien op 8 november jl. en werd uitgezonden vanuit het Radboudumc ziekenhuis in Nijmegen. Nu strijkt Pauw dus neer in Hoorn voor een gesprek in verpleeghuis Lindendael van Omring.

Het land in

Na jarenlang programma’s in de studio te hebben gemaakt, trekt Jeroen Pauw met zijn tafel het land in voor zijn nieuwe talkshow ‘Pauw komt binnen’. Hij gaat bijzondere gesprekken aan met mensen die normaal niet naar de studio kunnen of willen komen. Mensen die wel het onderwerp van het gesprek zijn, maar vaak door omstandigheden zelf niet aan het woord komen. Op hun eigen terrein, zoals in Lindendael. Maar ook in een ziekenhuis en een tbs-kliniek, voert hij met betrokkenen verdiepende gesprekken die verder gaan dan de waan van de dag.

Jeroen Pauw: “Ik heb bijna 15 jaar met veel plezier de dagelijkse talkshow gedaan en alle onderwerpen die het nieuws bepaalden zijn langsgekomen. Maar niet altijd met alle betrokkenen, omdat er altijd mensen zijn die niet aan de talkshowtafel kunnen komen, omdat ze ziek zijn of gevangen zitten of in een verpleeghuis wonen. Daarom wil ik graag ook de mensen spreken over wie het in de talkshow al die jaren ging, zonder dat ze erbij konden zijn.

Reageer op dit onderwerp