Black Five Days: 5 dagen lang écht de beste aanbiedingen

De grootse koopweek van het jaar nadert; de Black Five Days staan voor de deur. Van maandag 23 tot vrijdag 27 november stunten winkels met megakortingen. Deze spectaculaire actieweek sluit af met Black Friday. Voorheen was dit een opzichzelfstaande koopdag. Maar sinds vorig jaar verlagen vele webshops al op de maandag ervoor hun prijzen. De keuze is reuze, waardoor het lastig is te bepalen welke aanbiedingen nu echt de moeite waard zijn. De online elektronicavergelijker Knibble biedt overzicht in deze buitengewone week.

Welke aanbieding is echt? En welke aanbieding is nep?

Vaak ontstaat er tijdens Black Friday twijfel over de oprechtheid van aanbiedingen. Zijn de kortingen wel echt? En hebben webshops niet stiekem eerst de prijs verhoogd? Om consumenten inzicht te geven in de oprechtheid van prijzen, maakt Knibble gebruik van een prijsgrafiek. Per product weergeeft deze grafiek het prijsverloop van de afgelopen periode.

Hierdoor kan de consument precies inzien of de prijsverlaging wel echt is. Niemand hoeft zich meer zorgen te maken over nepaanbiedingen.

Speciale aanbiedingenpagina voor Black Five Days

Om de consument op weg te helpen tijdens de Black Five Days heeft Knibble een speciale aanbiedingenpagina ingericht. Hier vinden speurneuzen een verzameling met alle acties uit de bijzondere koopweek. Alle prijzen van verschillende webwinkels zijn via een enkel overzicht in te zien. Dit maakt het makkelijk om de vele prijzen van een elektronicaproduct te vergelijken. Daarnaast kan de websitebezoeker gebruik maken van de vergelijktabel. De vergelijktabel helpt de kritische koper om meerdere producten tot in detail naast elkaar te beoordelen.

Shop veilig vanuit huis

Sta jij liever ook niet in een megadrukke winkel? Knibble maakt de koopjesjacht tijdens de Black Friday veilig. De koopjesjager hoeft nu niet meer op pad om de allerbeste deal te vinden. Shoppen doet men thuis verantwoord vanachter de computer, laptop of tablet, zodat zij de massale drukte van Black Friday kunnen vermijden!

Reageer op dit onderwerp