Bewoners Gruttolaan Enkhuizen moesten hun huis uit door verwarde persoon

ENKHUIZEN – Enkele bewoners van woningen aan de Gruttolaan in Enkhuizen moesten maandagavond rond 21.15 uur (tijdelijk) hun huis uit van de hulpdiensten. 

Aanvankelijk werd melding gemaakt van een ‘stank of (gas)lucht’, maar een verslaggever ter plekke meldt dat het zou gaan om een verwarde persoon. De politie is met meerdere auto’s aanwezig; één bewoner zit momenteel in een politieauto. Het betreft een bekende van de politie en hij is meegenomen naar het bureau. Hij zal in ieder geval vanavond nog niet terugkeren naar zijn woning. Het is nog onduidelijk wat hij precies heeft gedaan.

Agenten hebben de straat afgezet voor onderzoek. Inmiddels zijn bijna alle bewoners weer naar binnen gegaan.

Reageer op dit onderwerp