Omring sluit afdeling zorgcentrum Lutjebroek door coronabesmetting

WEST-FRIESLAND – Omring heeft afgelopen vrijdag een afdeling van zorgcentrum Nicolas in Lutjebroek gesloten omdat er 2 of meer besmettingsgevallen van het coronavirus zijn gevonden. Ook in het zorgcentrum in Berkhout is het coronavirus aangetroffen

Op deze locatie(s) zijn alle noodzakelijke maatregelen getroffen. Onderdeel daarvan is dat alle bewoners en contactpersonen hierover geïnformeerd worden. Bij een (mogelijke) besmetting meldt Omring dit aan de GGD en worden bewoners volgens het protocol van de RIVM verzorgd.

Omring er alles aan om de omstandigheden zo veilig en zo prettig mogelijk te laten zijn voor bewoners en medewerkers. Tegelijkertijd is Omring alert en volop bezig met de gevolgen en werkt Omring samen in de regio met alle partijen in de zorg om verdere besmetting tegen te gaan.