WF Nieuws

Foto aangeleverd

HVC wijzigt inzamelschema afval Hoorn

HOORN – Vanaf 9 november verandert voor een deel van de inwoners het ophaalmoment van het huishoudelijk afval. Deze huishoudens hebben hierover eerder een brief ontvangen.

Of er voor u iets is veranderd, kunt u ook nakijken in de afvalkalender op de website (hvcgroep.nl) of in de HVC afval-app. De chauffeurs van HVC rijden vaste routes om alle bakken op tijd te kunnen legen. Deze routes zijn onderzocht en een aantal routes zijn aangepast.

Vanaf 9 november

Vanaf 9 november halen de chauffeurs volgens deze nieuwe routes het huishoudelijk afval op. Het kan zijn dat ze op een andere dag langskomen, maar ook het tijdstip waarop ze langskomen kan veranderen. Zorg er daarom voor dat de afvalbak vóór 07.30 uur op de voor u bekende aanbiedplaats staat, zodat de bak zeker wordt geleegd.

Afvalkalender op website HVC en app

U vindt de nieuwe inzameldagen in de afvalkalender op www.hvcgroep.nl/afvalkalender. Of download de gratis HVC afval-app en stel een automatische melding in. Dan ontvangt u een melding wanneer welke bak wordt geleegd.

Heeft u nog vragen?

Op de website van HVC staat een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van HVC, kijk voor de mogelijkheden op www.hvcgroep.nl/klantenservice.

Reageer op dit onderwerp