WF Nieuws

Foto: Pixabay

Haarkleuren voor het najaar van 2020

Het najaar van 2020 is begonnen. Het is inmiddels alweer bijna een maand herfst en over niet al te lange tijd zal het waarschijnlijk weer een stuk kouder worden. Zeker met de winter in aantocht is het misschien tijd voor een nieuwe haarkleur. Wist je dat veel mensen hun haarkleur, al dan niet bewust, af laten hangen van het seizoen? Wij helpen je graag op weg en geven je advies over de verschillende trends op het gebied van haarkleuring en haarverf en de mogelijkheden in 2020.

De trends voor het najaar van 2020

De trends van 2020 zijn onder andere bronde, een kleur op de grens van blond en bruin, cappuccino, jet black en koper. Al deze kleuren passen natuurlijk uitstekend bij het najaar, want ze matchen met de bruine bladeren die van de bomen vallen!

Kun je je haar zelf verven?

In principe kun je je haar zelf verven, maar wij raden je aan omdat alleen zelf te doen als je verstand van zaken hebt. Heb je dat niet? Wees dan verstandig en breng eerst een bezoekje aan de kapper in de buurt. Op die manier weet je zeker dat jouw haar op de juiste manier wordt behandeld. Overschat jezelf vooral niet, want je zal niet de eerste zijn die met een verpest kapsel uiteindelijk toch bij de kapper zit!

Permanente vs. semi-permanente haarverf

Weet je nog precies welke kleur je wilt of vraag je je af of de gewenste kleur wel bij jou past? Kies dan eerst voor een semi-permanente haar- of kleurspoeling. Je kunt dan een tijdje aan je kapsel wennen, voordat je definitief de knoop doorhakt en je haar permanent verft. Het grootste voordeel van een haarspoeling is dat je hem binnen enkele keren wassen volledig uitwast! Weet je echt al zeker welke kleur je wilt? Kies dan voor een permanente haarverf!

Reageer op dit onderwerp