WF Nieuws

Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling Hoorn, jongen schopt vrouw sloot in

HOORN – Op maandag 21 september 2020 rond 13:10 uur reed er een mevrouw op haar racefiets over het Keern te Hoorn. Onderweg, thv Wok Pejo, kwam mevrouw een jongen tegen op een fiets. Deze jongen had een rode koptelefoon op. De vrouw en jongen kregen woorden over de positie op het fietspad en vervolgens heeft deze jongen de vrouw van de fiets geschopt de sloot in.

Mevrouw heeft letsel aan haar schouder en haar fiets is kapot. Zowel fiets als de vrouw zijn geheel onder water geraakt in deze sloot. De jongen is weggefietst.

Heeft u wat gezien/gehoord, willen wij graag contact met u. U kunt bellen via 0900-8844 en vragen naar J. Janssen (aanrijdingselecteur verkeer). Vergeet niet het zaaknummer erbij te vermelden: Zaak PL1100-2020202626

Reageer op dit onderwerp