Bridgeclub Venhuizen: “Het was net of we nooit weg waren geweest”

VENHUIZEN – Met enige aanpassingen tot de indeling van de zaal; 2tafels aan elkaar (1 ½ meter protocol), de voorgeschreven hygiëne en goede ventilatie, werd er weer op hoog niveau gebridged. Vanaf plaats zeven werd er 50% gescoord. De echte toppers waren deze middag 1e Rudy Tensen & Guda Mastenbroek, 2e Gerard Groot & Chris Stappershoef 60,83 en 3e Ank Putters & Marijke van Schooten 60,42&. “Ik heb nog nooit zo hoog gescoord”, riep Marijke en wilde graag de gedrukte uitslag hebben. Altijd fijn om gelukkige mensen te zien bij het bridgen.

Na de bridgedrive werden alle deelnemers uitgenodigd voor een 4 gangen diner. Deze werd aan de vaste leden aangeboden door de bridgeclub. Omdat wij afgelopen seizoen 2019/ 2020 niet feestelijk door de Corona Covid 19 virus niet reglementair af konden sluiten. Wij maken dan ook altijd op de laatste middag de clubkampioenen bekend. Daarom hebben dit bij de eerste bridgemiddag gedaan. Het paar Gerard Groot & Chris Stappershoef werden club kampioen met respectievelijk 63,47% en 64,11%. Het verschil zit hem in het feit dat Gerard Groot een keer minder heeft gespeeld. Het paar Joop Spaander & Tine de Hart werden onze slemkampioenen met 9 punten – aftrek van niet gehaalde slems.

De winnaars kregen de prijzen uit handen van gastvrouw Ank Putters. Ook het koffertje had 2 prijswinnaars; Tiny Ligthart & Ida Bakker. Zij hebben lang op hun prijs moeten wachten. Iedereen was vol lof over het diner, die weer voortreffelijk was bereid door beheerder Jasper de Lange en zijn team. Vooral het toetje was top.

Volgende week weer een reguliere vrije inloop voor paren. Het bestuur ziet u graag in dorpshuis ’t Centrum te Venhuizen. Graag voor 10:00 uur aanmelden.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.