WF Nieuws

Foto: Johan Witteman

Diederik van Vleuten in Theaterkerk Wadway

WADWAY – September is de maand waar het verteltheater in theaterkerk Wadway centraal staat. De programmeurs hebben hiervoor twee giganten op dit vlak weten te strikken; op 25 september Helmert Woudenberg en op 26 september Diederik van Vleuten. De voorstellingen worden ‘coronaproof’ aangeboden.

Bij Helmert Woudenberg speelt op de achtergrond de Tweede Wereld oorlog mee. Hij vertelt het verhaal van twee jongens, die opgroeien in andere tijden en verschillende omgevingen.

Na zijn documentaire over Leonardo Da Vinci kon verteller Diederik van Vleuten de Italiaan niet meer loslaten. In zijn voorstelling De aanbidding der Wijzen vertelt hij over mijn nieuwe zoektocht naar de grootste alleskunner van de Italiaanse Renaissance.

Aan de hand van zijn schilderijen, tekeningen, uitvindingen en notities probeert hij zijn leven maar vooral zijn grote geest te begrijpen. Zeg me waarom, schrijft Leonardo. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Een voorstelling die perfect past bij de nieuwsgierige bezoeker, gebracht door een magnifieke verteller in de intimiteit van de Theaterkerk. Zie ook www.diederikvanvleuten.nl Reserveren en/of meer info zie de website www.theaterkerkwadway.nl

Reageer op dit onderwerp