WF Nieuws

Autisme Cafe Stede Broec, Hoe om te gaan met pesten

BOVENKARSPEL – De afgelopen tijd lees je regelmatig op sociale media wat de gevolgen van pesten op langere termijn kan zijn. Wat voor schade het tot gevolgen heeft. Bij pesten denkt iedereen meteen aan school, maar het gebeurd ook op het werk of in op de sport.

Wat kunnen we er aan doen. Hoe kunnen we het voorkomen. Wat doe je als jou kind pest of gepest wordt. Of wat kan je veranderen dat jij op het werk niet meer gepest wordt. Pesten is niet oké of normaal. Maar een verschil tussen een grapje of pesten, is vaak lastig te zien. Dit is het onderwerp van deze avond.

VERLOOP AVOND

 • 24 september 2020
 • 19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
 • 20.00 uur Welkom
 • 20.05 uur Deel 1
 • 21.00 uur Pauze
 • 21.15 uur Deel 2
 • 22 –22.30 uur Napraten
 • LOCATIE: Het Vereenigingsgebouw “deTuf”
 • Hoofdstraat 206
 • 1611 AM Bovenkarspel
 • Toegang gratis, vooraf aanmelden graag. Mag ook bij de deur. Bij 100 bezoekers is het vol. Zie regels covid.

Reageer op dit onderwerp