Films, lezingen en cursus bij Seniorenraad Stede Broec

STEDE BROEC – De Seniorenraad Stede Broec organiseert in september en oktober een aantal filmdagen, een lezing en een cursus.

Cursus Filosofie: Filosofie van het goede leven door Frans Frijns
Vanaf 28 september vindt op tien achtereenvolgende maandagochtenden van 10.00 – 12.00 uur de cursus plaats in buurthuis De Stek. Er geldt een maximum aantal van 15 deelnemers. Kosten: € 65,-. Opgeven kan via info@seniorenraad.nl  of per telefoon: 06-51833132. De eerste vijftien inschrijvingen worden geplaatst. Je krijgt dan per e-mail een bericht van inschrijving en hoe er betaald kan worden.

Lezing over het Grootslag door Piet Zwaan (oud-wethouder Stede Broec)
Op 12 oktober vindt deze gratis lezing van 14.00 tot 16.00 uur (inclusief pauze met koffie/thee) plaats in buurthuis De Stek. Er worden maximaal 35 personen toegelaten. Inschrijven kan via info@seniorenraad.nl  of per telefoon: 06-51833132. De eerste 35 inschrijvingen krijgen bericht dat zij worden verwacht. Meer informatie vind je op www.seniorenraad.nl.

In samenwerking met Het Postkantoor organiseren wij weer filmmiddagen.
Zo wordt er op donderdagmiddag 3 september de spannende documentaire Mijn Rembrandt vertoond en zie je op donderdag 1 oktober The Children Act. Benieuwd naar de draaitijden en hoe je kaarten kunt bestellen? Kijk dan op www.hetpostkantoor.info.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.