Getuigen gezocht van drievoudige inbraak bij aannemersbedrijf Wit Wognum

WOGNUM – De vakantie is begonnen en dus is het voor het inbrekersgilde de tijd aangebroken om woningen waarvan de bewoners op vakantie zijn, én nieuwbouwterreinen met een bezoekje te vereren. Zo ook bij aannemersbedrijf Wit uit Wognum waar tot 3 keer toe is ingebroken op bouwprojecten van het bedrijf.

In de nacht van woensdag op donderdag bij de nieuwbouw van 19 woningen in de Bangert & Oosterpolder en in de nacht van zondag op maandag en in de nacht van maandag op dinsdag bij de nieuwbouw van 35 woningen in De Goorn. Alles van waarde is hierbij weggenomen en er is veel schade, laat het bedrijf weten.

Het bedrijf roept omwonenden van de bouwprojecten op om alles een beetje in de gaten te houden en getuigen van de inbraken zich te melden bij het bedrijf via 0229-572877, of bel de politie via 0900-8844 / anoniem blijven? bel dan met 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.