Bij Victor Gymsport trainen ze nu buiten

OBDAM – Door het Corona-virus konden de trainingen maar ook alle wedstrijden en de onderlinge wedstrijden/demonstraties niet doorgaan.

Trudy Koning van Victor Gymsport zegt tegen WF Nieuws: ‘We hadden gehoopt dat we na de meivakantie weer van de gymzaal gebruik zouden mogen maken maar hier is nog steeds geen toestemming voor. Daarom is contact gelegd met Voetbalvereniging Victoria-O om op de velden te kunnen trainen. Het bestuur van Victoria-O was heel welwillend en we mogen gebruik maken van de voetbalvelden. Dus na een periode van ongeveer twee maanden zijn vanaf maandag 18 mei de lessen bij onze vereniging weer gestart!

Het betreft gymlessen voor kleuters, recreatief turnen voor leerlingen van basisschool en voortgezet onderwijs, turnen jong talenten, selectie turnen, aerial dancing en free run. En dit alles bij de voetbal op het A-veld en een gedeelte van het C-veld. Ook de seniorengroepen van de dinsdagavond zijn weer begonnen. Zij starten vanaf de gymzaal en gaan wandelen, naar de jeu de boules baan of een andere buitenactiviteit doen.

Er is veel (digitaal) overlegd met het bestuur en de leiding. Er zijn protocollen geschreven, leden en ouders/verzorgers geïnformeerd en diverse (schoonmaak-)spullen aangeschaft. De toestellen kunnen en mogen niet uit de zaal naar buiten maar wel is er voldoende klein materiaal verhuisd naar de velden.

Veel trainingen gaan buiten natuurlijk heel anders dan in de zaal maar het is zo fijn om weer aan de gang te gaan! En het prachtige weer van afgelopen week hielp ook mee.

We bedanken Voetbal Victoria-O voor hun gastvrijheid! Wij wensen onze leden heel veel plezier en we hopen op nog heel veel mooi weer de aankomende tijd zodat alle lessen door kunnen gaan,’ besluit Trudy Koning

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.