Een ode aan De Dijk in De Kreek

ZWAAG – Stichting Snertpop uit Midwoud en De Kreek uit Zwaag organiseren een avondje De Dijk. De formatie ‘Een ode aan De Dijk’ speelt op vrijdag 21 februari alle nederpop-klassiekers van De Dijk in het café aan de Meerketting in Zwaag.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn voor 10 euro per stuk (ex. servicekosten) verkrijgbaar via www.snertpop.nl of bij De Kreek zelf. De avond begint om 20.30 uur.

De Dijk. Al ruim 35 jaar een begrip. Zanger Huub van der Lubbe en zijn mannen zijn verantwoordelijk voor talloze hits. Denk aan ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’, ‘Mag het licht uit’, ‘Dansen op de Vulkaan’, ‘Groot Hart’ en ‘Niemand in de stad’. Niet voor niets stond De Dijk met 14 noteringen in de Top 2000.

In 2016 speelde De Dijk eenmalig in Sporthal De Tripkouw in Midwoud. Dat optreden werd door ruim 900 personen bezocht en was razendsnel uitverkocht.

Op 21 februari komt tributeband ‘Een ode aan De Dijk’ dus naar Zwaag. Een 10-koppig gezelschap, vol professionele muzikanten die hun voorliefde voor De Dijk tonen door eenmalig op tour te gaan.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.