Spullen besteld bij Neckermann? Dan bent u die nu kwijt en uw geld ook, boel is failliet

WESTFRIESLAND – Curator Seerp Gratema heeft de stekker uit Neckermann.com getrokken en door de rechtbank failliet laten verklaren.De grootste groep verliezers zijn de klanten, betaalde bestellingen worden niet geleverd en ook naar het geld kunnen ze zo goed als zeker fluiten.

Afgelopen november ging een zusterwebsite van Neckermann al failliet en nu dus ook de webshop van Neckermann zelf.  De vele honderden klanten van het bedrijf kunnen altijd een vordering op het bedrijf naar de curatoren sturen maar die lieten direct al weten dat er vrijwel zeker niet voldoende geld is om de vorderingen te betalen, zeker omdat de belastingdienst ook een vordering heeft en die gaat voor alle schuldeisers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.